Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spin-Off film készülhet az Alkonyat farkasaival

2012.10.18. 12:00 ForgerON 9 komment

wolfpack_myspace_1278398716.jpg

Hamarosan befut az Alkonyat franchise végső felvonása, a Hajnalhasadás -2 rész. Amennyire rajonganak érte, ugyanannyira meg is vetik, mégis jóféle bevételekre tett szert, így nem csoda, hogy valamilyen úton-módon foglalkoznak a produkcióval. A Lionsgate erősen gondolkodik, hogy mihez kezdjen. A rebootot korainak gondolják, ami nem is csoda, viszont Lehetségesnek találják egy TV sorozat elindítását, s Jacob (Taylor Lautner) vezette farkasbandát tartják még arra érdemesnek, hogy kezdjenek velük valamit.

Címkék: miújság könyvből film twillight spin-off

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr894855702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2012.10.18. 13:11:39

"Addig üsd a franchise-t, amíg meg nem döglik." :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.18. 13:25:10

@countrypecos: így van, én csodálkozom is, hogy harry pottert valahogy nem folytatják még.

xenomorphh 2012.10.18. 13:25:50

Harry Poter reboot-ot már várom xd

countrypecos 2012.10.18. 13:29:57

@doggfather: Nincs kizárva, hogy fűzik az írónőt.
De az utolsó film záró jelenete nagyon gáz lett, ahogy megöregítették őket. :D

@xenomorphh: A 3. rész az film volt. A többi hulladék. Úgyhogy én is várom a rebootot abból.

Alpha Wolf 2012.10.18. 13:33:54

Alig wárom nekem Dzsékobb a kedwencem

walter sobchak 2012.10.18. 13:36:43

Egyébként van egy könyve még Alkonyat-témában az írónőnek, annak a kis vámpírcsajnak az életét mutatja be, amelyik az Eclipse-ben szerepelt (és abban a formában szerintem teljesen felesleges volt, bár nem az volt a film legnagyobb baja). Akkor már inkább azt filmesítsék meg... A farkasok különben is nagyon bénák, nem hiszem el, hogy nem tudnak akkora költségvetést megaszavazni a filmnek, hogy legalább azok jól nézzenek ki... az ilyen 6-700 millió (úristen) mozibevételekből futtyará. Bár igaz, minek, ha így is megnézik/zabálják.

FayeFaye 2012.10.18. 16:03:39

Valószínűleg azt is meg fogják filmesíteni. Egy lányoknak/nőknek szóló filmnek soha nem lesz akkora költségvetése, mert Hollywoodban még mindig a tini fiúkat tartják a legfontosabb demográfiai csoportnak. És lehetne akérmekkora a költségvetése, úgysem ülnének be rá az utálkozók. Az, hogy amennyire lehet megfejik a franchiset egy dolog, de részemről tisztelet jár a Summitnak mert megvolt nekik a cajones hogy az első filmet szöveghűen adaptálják, miközben minden más stúdió csak úgy akarta megfilmesíteni, hogyha férfibaráttá teszik: Buffy a vámpírvadászt akartak csinálni belőle és hozzáadni egy férfi vámpírvadász főszereplőt. A Twilight sikere és olyan filmek bukása a mozikban, amik nagyon jól teljesítettek comic conon bebizonyította, lehet, hogy a 15-35 éves egyerekek és gyerekemberek a leghanosabbak az interneten, nem csak belőlük áll a világ. És amikor 2011 top 100 hollywoodi filmjében a szereplők mindőssze hamada nő, és a főszereplők mindössze 11%-a nő, ez nem lehet gey rossz dolog.

walter sobchak 2012.10.18. 18:26:35

@FayeFaye: Most buzinak fogok tűnni, de én olvastam az összes könyvet (még a filmőrület előtt, 2008-ban), szerintem olvasmányosan voltak megírva, :D és én ahhoz képest csalódásnak tartom a filmeket. Nem azért "merakönyvjobbvolt", mert tényleg szószerint vették át és csak a filmen nem érdekes dolgokat vágták ki. Egyszerűen jobban is meg lehetett volna csinálni. A Summit megfeji a sorozatot úgy van, de szerintem nem is kockáztattak túl sokat; megcsinálják 20-30 millióból ezt a filmet, és ha csak a könyvrajongók elmennek rá, már nem lehet bukás (bár nem tudom, milyen anyagi helyzetben volt előtte). Ezt megfejelték egy, a célcsoport szempontjából zseniális színészválasztással (Pattinson és Lautner, két tipikus férfifajta, akire a kislányok vágynak). Arról, hogy ez ekkora divat lesz, szerintem nem is álmodtak, ahogy arról sem, hogy mekkora divat lesz ezt a sorozatot utálni.
Végül is mi rossz van ebben: a Summitnak jó, mert dől a pénz, S.M.-nek jó, mert dől a pénz. A színészeknek/rendezőknek is jó, mert dől a pénz. A célközönségnek is jó, mert 4-5 évig minden évben volt valami, amire biztosan beülhetnek, mert ott lesznek a kedvenceik, az utálkozóknak is jó, mert lehet utálkozni, meg mást nézni. Csak én szívesen láttam volna valami minőségit ebből a könyvből. "A Twilight sikere és olyan filmek bukása a mozikban, amik nagyon jól teljesítettek comic conon bebizonyította, lehet, hogy a 15-35 éves egyerekek és gyerekemberek a leghanosabbak az interneten, nem csak belőlük áll a világ." --> maximálisan egyetértek.
süti beállítások módosítása