Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Parajelenségek 5

2012.10.23. 08:00 BeniMan 3 komment

paranormal-activity-4-logo-image.jpg

Bár csak most hétvégén mutatták be a Parajelenségek negyedik részét, máris bejelentette a  Paramount hogy elkészítik a sorozat ötödik részét. A negyedik rész mindössze 5 millió dollárba került, és már a nyitó hétvégén 56 millió dollárt hozott. Ameddig ilyen szinten nyereséges sorozat addig mérget vehetünk rá, hogy folyamatosan készülni fognak a további részek. A stúdiót még az sem tántoríthatja el, hogy a nézők és a kritikusok is utálták a filmet. Az imdbn 4,8 az átlaga, a Rotten Tomatoeson pedig 28 %-on áll a film.  Már be is jelentették hogy az új részt 2013 Halloweenjén mutatják be, tehát alig egy év múlva. 

Címkék: parajelenségek miújság paranormal activity

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr794863399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BedeKrisz (törölt) 2012.10.23. 17:11:04

Az a helyzet hogy 5 millió dollár bevételt még a világ legrosszabb filmje is össze tud kaparni elsősorban az agymosott amerikaiaknak köszönhetően szóval ha ezen múlik hogy meddig lesz sikeres ez a borzadály akkor még lesz belőle vagy 10 rész.

Blake / Mitch and Murray 2012.10.24. 02:38:42

Az elsőt valahogy végigültem egyszer.Akkor úgy éreztem,ez semmiképp nem fordulhat elő többé,de ezt az ötödiket megnézem!Nem érted???Ötödik!!! :D
süti beállítások módosítása