Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenet a Pi életéből

2012.10.25. 08:00 BeniMan 3 komment

236473_galeria_pi_elete.jpg

Pi Patel különös fiú, egy állatkertben lakik Pondicherry városában, amelynek apja a tulajdonosa és vezetője. az állatkert nem jövedelmező - a család úgy dönt, hogy eladja az állományt, s átköltöznek Kanadába. Az Észak-Amerikába szánt példányok egy része velük utazik a Cimcum nevű teherhajón. A hajó egy éjszaka valahol a Csendes-óceán kellős közepén elsüllyed. Az egyetlen túlélő Pi Patel - valamint egy mentőcsónak-rakományra való állat: egy zebra, egy orangután, egy hiéna - és egy bengáli tigris! 


Life of Pi - Clip No. 1

 

Címkék: pi jelenet pi élete

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884868718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2012.10.25. 08:44:00

Egyelőre könyvhűnek néz ki, csak ez a giccses színvilág ne lenne :(

Maros1986 2012.10.25. 08:52:57

Nekem valahogy az első pillanattól nem tetszik. Mindenki odáig van a látványtól de szerintem egy nagy rakás giccses műanyag az egész. Ezentúl tényleg az ilyen filmeket fogják "gyönyörűnek" hívni?

exilis 2012.10.25. 11:39:43

A könyvet mindenkinek ajánlom, intelligens Robinson-történet, és utazás az emberi pszihé mélyére.

Spoileres: Engem többszörösen megvezetett, először nagyon realisztikus, hihető számkivetett sztori, aztán átfordul valami hihetetlen Gulliver utazássá, amire azt mondod, hogy WTF?!?, miért kell elrontani ezzel, majd a végén összeáll minden, és kapsz egy váratlan nagy gyomrost, amitől minden addig olvasott átértékelődik.
süti beállítások módosítása