Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újraírják a Mass Effect forgatókönyvét

2012.10.25. 09:00 BeniMan 4 komment

xbox360_mass_effect_03_mobilx13146949814e5ca7452843d.jpg

Legendary Pictures készíti el a Mass Effect számítógépes játék film adaptációját. A projekt háza táján nagy változás történt, ugyanis Mark Protosevich forgatókönyvét lényegében kidobták a kukába, helyette Morgan Davist kérték fel írja meg a történetet. 

A történet szerint a Marson egy 50 ezer éve kihalt nép (a protheánok) maradványait fedezte fel, melynek következtében rövid idő alatt óriási technológiai fejlődés következett be a Földön. Lehetővé vált a fénysebességénél  gyorsabb űrutazás és hamarosan felfedezték, hogy a Tejutat számos idegen faj népesíti be. A galaxis központja a Citadel(magyar fordításban Fellegvár), ahol a Tanács nevű kormányzat található. Az embereket mindenesetre nem kedvelik túlságosan: a tanácsban magukat képviseltető turián, aszári, és szalarián képviselők nem kívánják az emberiséget bevenni maguk közé. Sőt, még arra sem hajlandóak, hogy a galaxis elit ügynökeinek számító Fantomok közé bekerüljön egy ember. A helyzet azonban egy rutin-küldetésnek induló bevetés során megváltozik, és hamarosan már az emberek lesznek azok, akik a legtöbbet teszik a galaxis népeiért egy olyan küldetésben, ahol a világ összes értelmes lénye veszélyben forog.

Címkék: miújság mass effet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr254868736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalharcos 2012.10.25. 20:08:12

imádom a mass effectet, de ebből nem szabadna filmet csinálni, kár lenne elrontani egy csodás űreposzt egy hollywoodi produkcióval,mivel az ilyen a nagyközönségnek szólna és nem rajongókat célozza meg,akiknek így is a plafonon vannak az elvárásaik

h82h 2012.10.25. 20:37:28

most ugye rosszul értem hogy a játék történetét akarják megcsinálni egy az egyben? UGYE?

Bolyhos 2012.10.26. 00:12:37

Remélem nem a játékot dolgozzák fel. Én az Első Kapcsolat Háború idejére tenném a sztorit.

Shyllard 2012.10.26. 00:23:35

Hatalmas hülyeség lenne a játék sztoriját feldolgozniuk, szerintem minden rajongót elvesztenének. Amúgy is az azért volt jó, mert dönthettél a dolgokról, a filmbe meg értelemszerűen ez nem lesz benne, így szerintem max egy előzményfilmnek lenne értelme Shepard nélkül.
süti beállítások módosítása