Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Így néz ki Arnold Schwarzenegger a Ten-ben

2012.10.26. 09:30 BeniMan 6 komment

Megérkezett az első kép Arnold Schwarzenegger-ről a Ten cimű filmből. Kedvenc akcióhősünket elküldték fodrászhoz, és néhány pofás tetkót is kapott. Schwarzi hiába 65 éves, még mindig iszonyat keményen néz ki! 

A Ten egy DEA egységet állít a középpontba, nem holmi apró-cseprő ügyekkel foglalkoznak, hanem a világ legveszélyesebb, legkeményebb drogkarteleit próbálják felszámolni. A csapat rajtaüt az egyik kartell rejtekhelyén, ahonnét több millió dollár zsákmánnyal távoznak. Úgy döntenek, hogy a milliókat nem szolgáltatják be, hanem megtartják maguknak. Ám valaki módszeresen gyilkolni kezdi a tagokat

A filmet David Ayer, a Nehéz idők (Hars Times) és Az utca királyai (Street Kings) direktora vezényelheti le Skip Woods forgatókönyvéből. A főbb szerepekben Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard, Dawn Olivieri, Joe Manganiello, Malin Akerman, Olivia Williams, Mireille Enos, Josh Holloway és Harold Perrineau.

arnold_ten-620x930.jpg

Címkék: képben poszter ten

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964870701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2012.10.26. 09:34:45

Iszonyatosan eltalálták :D Nagyon jól néz ki!! :D :D

Leone51 2012.10.26. 09:36:51

Na ez nagyon adja!!!
Kíváncsi leszek Schwarczi szerepkörére: Őt ki tudja/akarja/meri lemészárolni?!

little2 2012.10.26. 12:59:31

Ezzela hajjal kész a csávó. Először jön az őszes körszakáll a Tomb-ban, most meg ez. :D
Ahogy megláttam egyből Lee Marvin ugrott be.:D Ő is még 60 felett nyomta a Delta Force-ban.
süti beállítások módosítása