Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új rémálom közeleg

2008.01.07. 20:12 koimbra 2 komment

Sokak kedvenc horrorfigurája, Freddy Krueger, újra felbukkanhat egy következő Elm utcai álomban. A Freddy vs Jason folytatását már régóta tervezi a stúdió, sőt még az is szóba jött, hogy maga Ash, a Gonosz halott horror trilógiából is tiszteletét teszi a két trancsír mester közös filmjében. Sajnos jelenleg úgy áll a helyzet, hogy ebből semmi nem lesz, de a következő Freddy film már tervbe van vége. A rendezői poszta John McNaughton lett kiszemelve, akinek a Vad vágyak többcsavaros filmet is köszönhettük.
Azért nem kell félni, Jason is vissza fog térni, a tervezett filmet Marcus Nispel készíti.
Szerény véleményem szerint azért jegelik egyelőre a Freddy vs Jason 2-őt, mert Az arany iránytűvel hatalmasat bukott a New Line és kell nekik a pénz. Így jobban járnak, ha egyelőre nem eresztik össze a két nagyágyút még, hanem csak folytatást csinálnak a két horrorsorozathoz.
(shocktillyoudrop) (slashfilm)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86288651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.01.07. 20:58:11

Jaj ne!!! a Freddy vs Jason at egyik legroszabb film volt, amit láttam

Real013 2008.01.08. 08:02:54

Pedig jó slasher film az.Freddy Rulz:)
süti beállítások módosítása