Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cromra-mondta Conan

2008.01.11. 12:00 koimbra Szólj hozzá!

Célegyenesben Robert E. Howard regényeinek egyik legendás alakja, a Conan. Tegnap már volt hír egy másik Howard regényeiben szereplő fickóról, Solomon Kaneről, akit szintén a filmvásznakra küldenek hamarosan.

A Millenium Film és a Nu Images összefogott a Conan film elkészítésében, 100 millió dollár már  megvan a filmre, csak a forgatókönyvírók sztrájk végére várnak már. Thomas Dean Donnelly and Joshua Oppenheimer írják a forgatókönyvet majd. Ők ketten felelősek a Szahara forgatókönyvéért is. A pletykák szerint a Nu Image/Millenium hamarosan megegyezik a WGA-val(az írók céhe), így el is gördülnek az akadályok az útból.

Régebben a film jogai a Warnernél voltak, ők a Wachowski tesókat ültették volna a rendezői szék(ek)be. Addig szöszöltek, hogy elestek a stúdió elesett a film jogaitól, egyideig úgy tűnt a New Line folytathatja a Conan-t, de végül a Mellenium lett a befutó.

A rendező jelenleg Xavier Gens, a forgatás pedig, ha minden jól megy év végén elkezdődhet.

(aintitcool)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11293279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása