Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mortal Kombat Reloaded

2008.02.09. 11:52 koimbra Szólj hozzá!

Volt két igazán népszerű verekedős gamma, az egyik a Streetfighter, a másik a Mortal Kombat. Mindkettőből készült film, az SF főszerepére Van Damme-ot sikerült megnyerni, a "mű" összbevétele 100 millió körül zárt. A kritikusok és a nézők szerint is elég gyenge lett, folytatásról pedig csak néhány kósza gondolatot lehetett hallani.

A Mortal Kombat Paul W.S. Anderson (Alien vs Predator) kezei közé került, akinek sikerült egy igazán jó filmet kerekítenie belőle. Visszaköszöntek a játékból a kedvelt figurák, a jellemüket is totálisan így képzeltem el, néhány ismert tulajdonságot, ütést, rugást is sikerült átemelni a játékból. Ráadásul a főcímzene is ment a sokáig a rádióban.

A film sikeres lett, így jöhetett a folytatás, ami már abszolút túlzsúfolt lett, kinyírták benne Johnny Cage-t is (nagy hiba), nem lett jó. A harmadik részt már régóta rebesgették, 2007-es bemutatót mondogattak, majd később ebből lett 2008, amiből hirtelen 2010 lett. Jó munkához idő kell:) Majd meglátjuk valóban jó lesz e.

A rendezői posztra a kezdetektől mink-et szemelték ki, akinek a legutóbbi munkája a Szemben a nappal Steven Seagal produkció volt. Elmondása szerint a következő MK mozifilm a franchise teljes újragondolása lesz, új alapokra helyeznek mindent.

A szerepeket még nem osztották ki, állítólag esélyes Christopher Lambert visszatérése (első részben ő volt Rayden), bár ez még korántsem biztos (mellesleg már úgyis mindegy neki mit vállal el), sőt régen Cage feltámasztásáról is szóltak pletykák. A harmadik rész címe: Mortal Kombat: Devastation.

Címkék: miújság mortal kombat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1332247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása