Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rambo nem pihen

2008.03.23. 16:48 koimbra 3 komment

A Weinstein fivérek egyik azt mondta régebben, hogy a Rambo 4-től Amerikában 50 milliót, világszerte pedig 150 milliót várnak. Nos az a kitűzött 50 milla nem lesz meg, de a 150 elérése sem biztos. Ennek ellenére Stallone már írja a Rambo 5-öt, ami már egy kisvárosban fog játszódni (mint az első rész.).

Ebben a történetben Rambo lányát (van neki?) egy szekta elrabolja és feláldozná, ámde az öreg fejkendős vietnámi veterán megélezi a kését, felcsatolja íját (talán még Bazookát is megához vesz) és kiszabadítására indul.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr35393557

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cyber security training uk 2019.05.23. 19:33:24

Nagyító alatt a Carolina Panthers - Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.03.23. 19:04:12

Az FHM interjúban mondta, hogy még régebben írt egy ilyen forgatókönyvet, most biztosan arról van szó. A John Rambonak szép befejezése volt, de , ha már megvan ez a forgatókönyv a városi Ramboról ne vesszen el.
süti beállítások módosítása