Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kis Vuk előzetes

2008.04.09. 18:26 koimbra 7 komment

No végre láthatunk egy rendes előzetest is ebből a meséből, sjbee hívta fel a figyelmem rá, köszi:)
Múlt héten voltam a közeli művészmoziban ingyenes vetítés vagy két napig és adták a Kis Vukkot, mint utólag kiderült. Ingyen megnéztem volna.

Címkék: előzetes kis vuk

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48418738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2008.04.09. 18:53:59

Hááát, nem is tudom... Az animáció már jobb nem lesz, megaztán már kapott is épp eleget (teljesen jogosan szvsz), viszont a kis vuk hangja nekem baromira nem passzol a karakterhez. Nem Csőre Gáborral van a bajom (Cartman-nek különben is istenkirály), csakhát nagyon idegennek érzem a kis vuknhoz...
Egyébként sztem max 10-12 éves korosztály fogja szeretni ezt a folytatást, külföldön meg megpusztul Vuk, azh tuti...

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.04.09. 22:42:42

Jajj ne. Anyám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én nem tudom elképzelni hogy ki fogja megnézni ezt a szart.
ÉN :D
Majd ha le lehet tölteni. Lehetőleg jól betömörítve, mert nem akarok sok sávszélességet pazarolni. Vitathatatlan előnye lesz a filmnek, hogy semmit nem ront az élvezeti értékén a minőségromlás.

Gulliver 2008.04.09. 23:50:44

Jelenlegi legfrissebb értesüléseink szerint jól halad minden idők legnagyobb rendezőjének azon terve, miszerint leváltja a valóságot, és Kis Hukk-os mozgásra tanítja a kotsog uncsi erdei állatkákat. A túlságosan életszerű siserehad felkészítése a CG életformára nem várt eredményekkel kecsegtet, a Mátrix-ugrás pl. egészen jól megy, bár a nyulak még fejreesnek sokszor.
Nyilatkozott a Maestro a legújabb tervekről-fejleményekről is, mégpedig a növényzet divatossá tételéről, amit a fiatalok kedvenc netes portálja, a YouPoop támogat. Sikerült megegyezni a lehetséges videókról, amiket szép elmosódott, kockás minőségben vetítenek majd a fák kérgére, esetleg pár állat szeméből vetítődik majd a Kis Hukk legviccesebb jeleneteiből válogatás, esetleg egy másik állatra, vagy egy, az állat fejére szerelt vászonra, így az személyesebb kapcsolatba kerülhet a filmmel.
Szó esett még egy nagyobb lélegzetvételű tervről, egészen pontosan a Hold meghódításáról is. Egy nagyenergiájú sugárnyalábot bocsátanak a Hold felé a "leghosszabb nap" éjszakáján, ami Kis Hukk képét égeti az égitest felszínébe. A mester szeme szó szerint könnybe lábadt a nevetéstől, és alig bírta elmesélni, hogy a CG farkaskák fogják vonítani hideg téli éjeken a Holdat, rajta kis hős képével.

A rajongóknak pedig további meglepetéseket vonultat fel az alkotógárda, hogy teljes legyen a "kép". Az IMAX verzió hamarosan letölthető lesz mobiltelefonra!
Nem csalás, nem ámítás tisztelt nagyérdemű, csupán 2000 db speciális megjelenésű, Kis Hukk kompatibilis telefont kell vásárolnia, és a beépített modem segítségével pár hét - rosszabb esetben hónap - múltán már élvezheti is a brilliáns képminőséget!

Real013 2008.04.10. 09:28:14

Az animáció felett még szemet tudnék hunyni, de ez nagyon debil lesz.....

Drake 2008.04.10. 15:23:55

Agyhalál!!! xD

Miecs 2008.04.11. 16:56:38

áuáuáuáuáuááuáuáu.. nem mertem beleolvasni, nem mertem belenézni, meg akartam nézni.. most láttam a tvben véletlenül a trailert... már nem akarom megnézni, de még a trailert sem akarom soha többet látni.. a Sims játék kutyái ehhez képest kidolgozottabbak... okéoké elismerésem azoknak akik ilyen grafikai mizével dolgoznak, mert azért ehhez is tudás és készség kell, de nekem nem tetszik a grafika....
süti beállítások módosítása