Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ne etess papaját a békés pankrátorral

2008.04.29. 12:35 koimbra Szólj hozzá!

Nathan Jones pankrátor, emellett filmekben is szerepel. A Trójában ő az a nagy kopasz behemót, akit Brad Pitt az elején leszúr, ő az akivel Jeti Li megközd a Félelem nélkülben (Fearless) és Tony Jaa-nak is meggyűlik vele a baja The Protectorban. Nem áll tőle messze a hülyülés sem, az Asterix az Olimpián filmben  röhöghettünk rajta. Most megint elvállalt egy szerepet egy thai filmben, ahol azért természetesen a muay thai sem maradt ki.

Jones egy békés, félénk embert játszik, de belekötnek az utcán és néhány kölyök menti meg őt. A gyerekek pártfogáuskba veszik a melákot és tanítgatják erre arra. Arra is rájönnek, ha a nagy kopasszal fűszeres papaját etetnek, akkor nincs mi útjába állna.

A Som Tam előzetese
Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61446960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása