Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Axel Foley visszatér

2008.05.29. 09:54 koimbra 3 komment

De régen is volt már a Beverly Hills-i zsaru, a legutolsót, azaz a harmadik részt 1994-ben mutatták be. Ez már nem tetszett sem a kritikusoknak, sem a nézőknek. Leginkább úgy maradt fenn, hogy megbukott (pedig nem nagyon: büdzsé: 50 M $, amerikai bevétel: 42 M $, összbevétel: 119 M $).

Újra előveszik Axel Foley-t. A rendezői székben Brett Ratner csücsül, Jerry Bruckheimer az előző részek producere viszont távol marad. Helyére Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Doom) kerül. 2010-re tervezik a bemutatót. Szintén Ratner rendezi Eddie Murphy egy másik filmjét is, az The Incredible Shrinking Man-t, ami egy remake lesz és ezt is 2010-ben tervezik bemutatni.

Ratner neve merült fel egyébként a God of War számítógépes játék filmverziója kapcsán is.  Melleslegt Ratner nem unatkozik, mivel szintén ő lehet a rendezője Hugh Hefner  (a Playboy birodalom főnöke/megalapítója) életét bemtuató filmnek, de ez még csak pletyka. Robert Downey Jr. lehet a főszereplő.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr3493020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.05.29. 10:39:51

Eddie Murphy-re ráférne mostanság egy Beverly Hills-i Zsaru-hoz hasonló siker, mert az utóbbi filmjei nem igazán váltották be a hozzáfűzött reményekeket. (Kivéve a Dreamgirls-t, amiért Oscar-ra jelölték.)
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet-e egy 4. rész, sokan már a 3.-on is fanyalogtak. Szerintem az még nézhető volt azért. (Persze csakis az eredeti szinkronnal :) )

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.05.29. 11:12:52

Még emlékszem mikor a Beverly Hillsi zsaru 3 nem szerepelt túl jól és rá egy évre jött egy vámpíros filmje, a Vámpír Brooklynban és azt mondta, hogy ő majd ezzel megmutatja.Hát ez sem volt siker...azóta fel tudja mutatna a Bölcsék kövére két részét, meg a Dr Dolittle-t nagy sikerként, aminek azóta készült két dvd-s folytatása, nélküle. AZ Oviapu is sikeres volt, de az meg teljesen rossz volt. Na meg még itt volt a Norbit (amiért állítólag nem kapta meg az Oscart a Dreamgirlsért), no meg a Shrek.

A negyedik Beverly-s zsaru Bruckheimer nélkül nem tudom, hogy tud e jó lenni. De mondjuk Brett Ratner se rossz rendező, néha egész kellemes popcorn filmeket szállít, az X-Men 3-at se rontotta el

tresh 2008.05.29. 12:22:32

Én meg azt mondom, egy ilyen Beverly Hills-i zsarunak bármennyi folytatása lehet. Legyen meg a zene, Axel meg két töketlen haver, és tuti a dolog. Egyébként tényleg rá férne már valami siker az öregre, egyedi színfolt az amerikai filmipar horizontján. (Hajaj.)
süti beállítások módosítása