Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások jönnek: A harc mestere, Skorpiókirály, Hipervándor

2008.06.10. 11:58 koimbra 8 komment

A harc mestere (Art of War) DVD-n folytatódik. Érdekes, mivel nem volt sikeres egyáltalán a mozikban. A főszereplő ismét Wesley Snipes, aki Neil Shaw ügynököt alakítja. Shaw egy olyan ügy közepén találja magát, ahol szenátorokat gyilkolnak. Shaw-t azonban felültetik...
A rendező Josef Rusnak (A 13. emelet). A DVD augusztus 19.-én jelenik meg.

A Skorpiókirály 2 (The Scorpion King 2 : Rise of a Warrior)
A történet a fiatal Mathayus-ról szól. 13 évese Mathayus szemtanúja lesz, hogy az apját (aki egy akkád zsoldos) elrabolja és megöli a riválisa, Sargon. A fiú a híres Fekete Skorpió akadémiára kerül, ahol Mathayus 7 évet tölt el, elsajátítja a küzdelem és a gyilkolás rejtélyeit. Meggyőződése, hogy ahhoz, hogy legyőzze Sargont és ezáltal megbosszulja apját, az csak egy bizonyos varázskarddal tudja megtenni, ami az Alvilágban található. Mathayus kalandja során szerez néhány barátot, akik segítenek neki.
Ezt is dvd-n adják ki, a rendező Russel Mulcahy (Hegylakó, Resident Evil 3), a főszereplő pedig The Rock helyett Michael Copon.

Hipervándor (Jumper): A rendező Doug Liman eleve trilógiának szánta a Hipervándort. Habár nem szerepelt túl jól Amerikában a film, nemzetközileg azért szépen hozott (össz. 221 M $). A főszereplő Hayden Christensen is érdeklődik a folytatás iránt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr16512762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.10. 12:20:21

Azt nem értem, hogy a Skorpiókirály folytatást miért dvd-n adják, miért nem lehetett egy normális filmet készíteni. Az első korrekt bevételt hozott, ráadásul most jön a Múmia 3 is. Russel Mulcahy tud rendes filmet is készíteni, egy normális forgatókönyvvel meg talán Dwayne Johnson is visszatért volna

gw 2008.06.10. 16:23:54

Snipes nem börtönben van? Akkor hogy? :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.10. 18:09:43

Ez már elkészült, a vágószobában van. Egyébként Snipes még nincs börtönben, azt hiszem, fellebezett

atomanti 2008.06.11. 17:41:07

Snipes fellebbezett

A Skorpiókirályból lehetett volna egy fasza folytatást összehozni, nem tudom miért csinálták

gw 2008.06.12. 20:43:05

Elnézést, nem tudtam... kösz!

Thomasso · http://wesley-snipes.atw.hu 2008.07.16. 13:24:00

Nem megy börtönbe, sőt két filmet is forgat, előszőr is befejezi Londonban a Gallowwalker című filmet, majd utána megy Banghok-ba, ott pedig leforgatja a Chasing the Dragon című filmet, ami egy harcművész/akció film lesz! Nagyon várom, mert a "Sárkány csókja" rendezője rendezi! Ez nagy szó, lehet visszatér a mozikba Snipes? Mindenesetre, ha sok hasznos információval szeretnétek gazdagabbak lenni, írjatok Wesley Snipes fórumba amit itt érhettek el: wesley-snipes.atw.hu

Jó böngészést!

Holecza 2008.08.16. 11:36:48

megmondom h miért DVD-n adták ki
mert egy über gagyi igénytelen filléres film az első részhez képest.
nem akarnak lebőgni de már az is gáz h hozzáadták a nevüket ehhez asz@rhoz amit Skorpió Király 2-ő néven játszanak. Ne nézd meg!!! A vége a legnagyobb csalódás amikor majomként ugrál a láthatatlan ellenség elől 5 percig.(nem kapott banánt)
süti beállítások módosítása