Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brett Ratner Superman terve

2008.09.17. 15:22 koimbra 3 komment

Eredetileg Bryan Singer rendezte volna az X-Men hármat, Brett Ratner pedig a Superman visszatért, ám a sors úgy hozta, hogy Singer a Superman rendezői székébe ülhetett bele, az X-Men-t viszont le akarták forgatni, így Ratner lépett Singer helyére. A Superman visszatér után sokféle pletyka volt hallható a piros köpenyes fickóról, legutóbb az, hogy a stúdió az egészet a Batman mintájára újra akarja kezdeni.

De mit is akart volt Ratner megvalósítani (a forgatókönyvet egyébként JJ Abrams írta)? Az ő elképzelésében a film fele a Krytonon játszódott volna ahol éppen polgárháború dúl és sokkal sötétebb lett volna, mint Singer verziója. Ratner reméli, hogy egy nap majd talán megvalósíthatja ezt a Superman elgondolást is.

De miről beszél Ratner? Krypton felrobbant nem? Vagy ha újraindulna a történet, akkor csak a film felénél kerülne Superman a Földre és addig nem lenne semmi szupererő, repkedés meg lézerszem?

Címkék: superman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82667980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.09.17. 15:43:37

Nem lenne? Tudtommal az összes kriptoni birtokolja ezeket a képességeket.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.17. 15:48:15

Emlékeimben úgy él, hogy a Kryptonon mindenki normálisan él, tehát se repülés se ilyesmi. Ezek a képességek itt a Földön és közelében erősödtek fel, bár lehet tévedek

Reilly 2008.09.17. 17:17:08

Kal-El, vagyis Superman képességeit a Föld sárga napja aktiválja, és tölti fel energiával. Superman apja azért is menekítette fiát a Földre, hogy ott felerősödött képességeinek köszönhetően domináns legyen.
A Krypton-iak saját bolygójukon ugyanolyan erőszinttel rendelkeznek mint az átlagemberek.
süti beállítások módosítása