Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Irány a vadnyugat

2008.10.09. 13:59 koimbra 1 komment

Update: Mark Neveldine és Brian Taylor kilépett a prodzsektből, kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva.

Josh Brolin lehet a főszereplője a Jonah Hex képregényfilmnek. A produkció egy DC képregénysorozaton alapszik. A figura először a 1970-es években futó All-Stak Western kiadványokban tűnt fel, majd külön címet kapott, amely 10 éven keresztül futott. 2005-ben a DC kiadó ismét elővette Hexet. A főhös legfőbb jellmezője, hogy az arca jobb felén egy hatalmas nagy sebhely látható és a Konföderáció egyenruháját viseli na meg kalandjai végén mindig kifröccsen némi vér is.

A filmet Mark Neveldine és Brian Taylor fogja rendezi, ők készítették a Crank- Felpörögve akciót is. A főszerepre korábban Thomas Jane pályázott, aki még  képeket is készített magáról kimaszkírozva.


Josh Brolint legközelebb Oliver Stone rendezésében láthatju, a W.-ben George W. Busht alakítja, az előzetes kritikák szerint a film felemás, bár Brolin alakítását dícsérik.

Címkék: jonah hex miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86704701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.10.09. 16:33:44

Hát nem tudom...én Thomas Jane-t jobban el tudom képzelni erre a szerepre, mint Josh Brolin-t. Persze ez nem jelenti, hogy Brolin nem lenne jó.
süti beállítások módosítása