Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bábgyilkosságok

2008.10.15. 16:00 koimbra Szólj hozzá!

Jim Henson neve ismerős valakinek? Nem igazán hiszem! De ha azt mondom, hogy Muppet-show vagy Szezám utca, akkor már derenghet valami. Jómagam is néztem a tévében a bábfigurákat rendszeresen, Breki és haverjain jól elszórakoztam. Henson cége új produkción töri a fejét, ez pedig nem más, mint a Happytime Murders, ami egy báb vígjáték lenne nyakonöntve egy kis film noir detektív sztorival. Ja és felnőttek számára készülne az alkotás.

A sztori egy olyan világban játszódnak, ahol az emberek és a bábok együtt élnek. Valaki módszeresen öldösni kezdi a Happytime Gang TV műsor tagjait, ezért egy iszákos magándeketívet fogadnak fel, hogy oldja meg az esetet. Kicsit hasonlít a Roger nyúl a pácbanra?

A rendező Brian Henson lesz, aki már készített bábfilmet, mint pl: Muppet-show az űrből, Muppet Kincses Sziget, de részt vett a Labirintusban (Jennifer Connelly volt a főszereplő), ahol ő volt a báb-koordinátor. A forgatókönyvíró pedig Todd Berger, aki a Kung Fu Panda: Örjöngő Ötös-t írta, amely egy 20 perces rajzfilm és a Kung Fu Panda dvd-n van rajtam jövőre pedig saját irományából filmet is rendez, ami egy misztikus krimi-vígjáték lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34715470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása