Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anthony Zimmer remake

2008.11.04. 11:57 koimbra 1 komment

Újraforgatják Hollywoodban az Anthony Zimmer francia thrillert The Tourist címmel. A főszereplő Tom Cruise lesz és Charlize Theronnal pedig most folynak a tárgyalások. A forgatókönyvet Julien Fellowes írta, a sztoriban egy női Interpol ügynök arra használ egy amerikai turistát, hogy elfogjon egy bűnözőt, akivel egyszer régebben viszonya volt. A francia változatban

A szkriptet jelenleg Christopher McQuarrie csiszolgatja, aki a Valkűr egyik írója is volt. A forgatás márciusban kezdődik.

Az eredeti filmben egy férfi zsaru akar elkapni egy  gengsztert és egykori barátnőjét használja csalinak. A szereplők pedig Sophie Marceau és Yvan Attal voltak, alább az előzetese megtekinthető.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr14748983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2008.11.04. 16:08:37

Egész nézhető film az Anthony Zimmer, viszont a remake híre nem nagyon hozott lázba. Az a baj, h mostanában ha azt hallom, h remake, a hányinger kerülget (azzal együtt is, h születnek azért jó feldolgozások is)
süti beállítások módosítása