Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Várható horrorfilmek 2009-ben

2008.12.08. 20:50 koimbra 9 komment

Friday 13th: Jason 10 részen keresztül aprította az embereket, majd összecsapott Freddy Krugerrel is. Jövőre újrakezdheti az egészet. Főbb szerepekben: Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Amanda Righetti.

 

My Bloody Valentine 3D: A másik Supernaturalos srác, Jensen Aclkes szerepel benne. Tom (Ackles) visszatér szülővárosába, ahol éppen 10 éve történt az, mikor Valentin napon 22 embert öltek meg.

 

A túlvilág szülötte (The Unborn): Casey Bell (Odette Yustman) körül egyre több megmagyarázhatatlan dolog történik, ezért egy ördögűzőhöz (Gary Oldman) fordul segítségért. David S. Goyer rendezi, aki legutóbb a Láthatatlant készítette, de a Penge 3-at is ő dirigálta. Michael Bay a producer, főbb szerepeklők pedig Odette Yustman, Gary Oldman, Cam Gigandet, Meagan Good, Carla Gugino, Jane Alexander.


 

 

Underworld: Rise of the Lycans: a harmadik felvonás egy előzményfilm lesz. A történet akkor játszódik, mikor a vámpírok még rabszolgaként tartották a vérfarkasokat, majd egy ilyen teremtmény kiemelkedik a többiek közül, a vérfarkasok élére áll és fellázadnak az elnyomás ellen. Kate Beckinsale nem lesz jelen, helyette Rhona Mitra tündökölhet.

 

 

The Wolf Man: Az 1941-es Farkasember újrája. A főszereplő Benici del Toro, a rendező pedig Joe Johnston. A bemutató februárra volt kitűzve, de kell még egy kis idő, hogy összerakják a filmet, így áprilisban kerül a mozikba.

Drag Me to Hell: Pókember után horrort forgat Sam Raimi. A főszereplő Alison Lohman (Ellen Page nem vállalta), aki egy banki alkalmazottat játszik és elutasítja egy idős kelet-európai nő kölcsönkérelmét és még meg is alázza őt, erre az öreg nő megátkozza

The Box: Richard Kelly a Donnie Darko direktora horror-thrillert készít Cameron Diaz és James Marsden főszereplésével. A sztori szerint egy páros a dobozt talál az ajtójuk előtt, amiben különféle gombok vannak. Ha megnyomják valamelyiket, akkor egy millió dollár üti a markukat, viszont akkor valahol egy ember meghal.

 

Laid to Rest: Koporsóban ébred egy nő, nincsenek emlékei, hogy is került oda, de azt sem tudja kicsoda is ő maga. Arra viszont elég hamar rájön, hogy egy sorozatgyilkos rabolta el.

 

 

[REC] 2: Jön a spanyol horror folytatása,

Hisss: David Lynch lánya, Jennifer Indiában rendez horrort  Mallika Sherawat főszereplésével, aki az egyik legnagyobb indiai sztár Bollywoodban. A produkció címe Hiss, korábban Nagin - The Snake Woman néven futott. A történet egy kígyóasszonyról szól, aki emberi formát is fel tud venni.

Daybreakers: 2017-ben játszódik a film, ahol az emberek többsége vámpírrá változott. Sam Neill és Ethan Hawke a főszereplők. Idén lett volna a bemutató, de valamiért ez nem történt meg.

 

Lesbian Vampire Killers

Dead Snow: Norvég náci zombis horror

 

Cirques de Freak: A történet szerint Darren és Steve megismerkednek egy cirkuszi társulattal, aminek különféle szerzetek a tagjai, köztük van egy vámpír is, aki Darrent vérszívóvá változtatja. Ray Stevenson, Salma Hayek, John C. Reilly,  Willem Dafoe, Josh Hutchinson, Ken Watanabe, Orlando Jones tűnik majd fel a vásznon.

Fűrész 6: Menetrendszerűen jövő ősszel érkezik.

Jön az After Dark Horrorfest is, melynek keretein belül bemutatják a következő filmeket: Voices, Autopsy, The Broken (poszter), The Butterfly Effect 3: Revelations (poszter), Dying Breed, From Within, Perkins' 14, Slaughter. A tavalyi AFD horrorok többsége iszonyat rossz volt, remélhetőleg lesz valami javulás.

Összeszedtem a nagyját szerintem, ha valamit hiányoltok a listáról szóljatok.

A sci-fi-k erre találhatóak

Címkék: előzetes2009

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr19811884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lasombra 2008.12.08. 21:34:22

én csak ezt az egyet emelném ki:
www.imdb.com/title/tt1020885/

A bus full of girls and an army of hot, hungry lesbian vampires. It's gonna be one hell of a night!
What more could you possibly want?

(és remélem, ezúttal a blogmotor nem minősít spamnek :D)

lowfast · http://lowfast.blog.hu 2008.12.09. 02:58:57

Hát itt egyedül az Unborn tűnik nekem nézősnek... nem a rendező miatt, mert a penge3 az egy merénylet volt, hanem mert Gary Oldman csak nem vállal el szar forgatókönyvet.

Andie 2008.12.09. 08:14:35

Ennek a farkasembernek amalgám tömés van a fogában, jól látom ? :)

Egyébként a Péntek 13-on meg a Fürész 6-on kivül _számomra_ egyik sem túl igéretes. Farkasemberes filmben Nicholsont nem lehet überelni, underworld már korábban sem volt nagy durranás, a többi meg kicsit sablonnak tünik, bár jó lenne kicsit részletesebben is olvasni róluk.
A box-nál van egy kis elírás ("az doboz").
A vámpíros filmek meg már annyira lerágott csont sztem, hogy az volna a csoda, ha beülnének rá az emberek. Persze izlések és pofonok...

Köszönjük az összeállítást!

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2008.12.09. 08:51:53

hát, én beülök mindegyikre :)

főleg a farkasembereset meg a Lesbian Vampire Killerst várom!

a Hiss képéről nem lehetne eltüntetni a pic27.blogspot.com feliratot? vagy egy másikat berakni?

oil.ali 2008.12.09. 09:25:30

nohát, nekem a REC nagyon tetszett. Az unbornt pedig várom. Ígéretes még a bemutató alapján a Laid To Rest, a Drag me to hell pedig a rendező miatt... Szóval lesz min szörnyülködni.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.12.09. 10:49:28

Azt nem tudom, hogy moziba elmegyek-e bármelyikre (persze kérdés az is, hogy nálunk melyik jut el mozikba ezek közül), de DVD-n tuti nézős lesz egyik-másik. Kíváncsi vagyok a SupNat-os srácok filmjeire :) A Fűrész VI is biztos nézős, csak úgy, mint az Underworld 3, a többit majd meglátjuk...

EFIXX 2009.08.02. 10:08:40

megnéztem a the unborn-t elég gyenge szerintem .
de azt hozzá mondanám h azért egyszer meglehet nézzni .:D

FayeFaye 2009.08.02. 15:48:32

A Drag Me to Hell nagyon mókás, koporsóból kiboruló hullával, Tom&Jerry üllővel, de a legjobb a megszálott kecske. Igazi randi film, lehet rajta ugrálni.:)
süti beállítások módosítása