Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zöld Lódarázs direktor nélkül

2008.12.19. 11:37 koimbra Szólj hozzá!

Korábban szó volt arról, hogy Stephen Chow (Pofonok földje) készítheti a Zöld Lódarázs filmet és szereplőként is feltűnik majd az alkotásban. Chow a szokásos kreatív nézetkülönönbségekre hivatkozva elállt a rendezéstől. A forgatókönyvet Evan Goldberg és Seth Rogen írta, a történet pedig egy unatkozó milliomosról (Rogen) szól, aki esténként a bűn ellen harcol segítőjével (Chow).

1936-ban találták ki a figurát, akkor a rádióban lehetett követni kalandjait, majd televíziós sorozat is készült belőle, képregényként is kiadták. A 90-es években már szerettek volna mozifilmet is készíteni a Zöld Lódarázsból, rendezők és szereplők jöttek és mentek, idén már úgy nézett ki a dolog, hogy sínen van a dolog, de hogy végül elkezdik-e a forgatást valaha az még a jövő zenéje.

Címkék: miújság green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28831342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása