Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DiCaprio bérgyilkos lesz, majd jó útra tér

2009.01.10. 11:52 koimbra Szólj hozzá!

Leonardo DiCaprio lesz a producere és talán a főszereplője is a Beat the Reaper filmnek, amely Josh Bazell regényén alapszik. A könyv néhány hete jelent meg és főszereplője egy orvos (Bazell maga is doktor egyébként), aki egy kórházban dolgozik, korábban pedig bérgyilkosként tengette életét, majd egy tanúvédelmi programbam keretein belül Manhattanbe került egy kórházba és ott praktizál. Egy beszállított gengsztert azonban felismeri őt.

A bemutató 2010-re van kiírva, eddig se fogatókönyvíró, se rendező nincs, DiCaprio mellett eddig Julie Yorn és Jennifer Davisson Killoran vesznek részt a filmben producerként.

Októberben mutatják be DiCaprio főszereplésével a Shutter Island thrillert, ezt Martin Scorsese rendezi. 2010-re is van még egy filmterve a színésznek, a The Rise of Theodore Roosevelt-et szintén Scorsese dirigálja.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1868951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása