Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Malkovich vadászik Brolinra

2009.02.12. 16:19 koimbra Szólj hozzá!

John Malkovich és Josh Brolin lesznek a főszereplői a Jonah Hex képregényfilmnek. Brolin alakítja a főhőst, akinek az arca jobb felét csúnya sebhely tarkítja. Malkovich pedig egy ültetvényes lesz, aki a Polgárháború alatt elvesztette a fiát és ezért Brolint hibáztatja. Érdekesség, hogy Thomas Jane nagyon szerette volna, ha övé lenne a szerep, még képeket is csináltatott magáról, ami azt mutatja, hogyan is nézne ki Hex szerepében.

A forgatókönyvet Mark Neveldine és Brian Taylor (Crank) írták, ők is rendezték volna a filmet, de aztán távoztak a szokásos kreatív nézetkülönbségekre hívatkozva, helyükre Jimmy Hayward került, aki eddig egy animációs filmet dirigált le (Horton), a forgatás áprilisban kezdődik.

Jonah Hex először a 1970-es években futó All-Stak Western kiadványokban tűnt fel, majd külön címet kapott, amely 10 éven keresztül futott. 2005-ben a DC kiadó ismét elővette Hexet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr19939263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása