Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gore Verbinski társasozik

2009.02.25. 10:46 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal egy rakás társasjáték és egyéb játékfigurák megfilmesítésére adta a fejét. Tavaly Ridley Scott beszélt arról, hogy végre meg akarja filmesíteni a Monopolyt, aztán az Ouija társasjátéknak is elkészül a moziváltozata, Ethan Cohen pedig írja a Candyland forgatókönyvét, ezt Kevin Lima (Bűbáj) fogja ledirigálni, Steve Oedekerk (Ace Ventura) a Scretch Armstrong nyúlós gyerekjátékot hozza el gyöngyvászonra.

Na és most Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai) szerződött le a stúdióhoz, hogy megrendezze a Clue néven ismert meggyilkolós/rejtélyes társasjáték filmváltozatát. A játékban a résztvevőknek egy kastélyban kell kitalálni, hogy ki a gyilkos, hol történt a gyilkosság és milyen tárgyat használt a tett elkövetésére. A Clue több évtizedes pályafutása során egy milliárd darabot adtak el belőle.

1985-ben már készült egy film a játékból, de kritikusok lehúzták, a pénztáraknál megbukott, az imdb-n viszont meglepően jól áll.

Verbinski jelenleg a Rangot forgatja, ez két év múlva kerül a mozikba, 2010-ben mutatnák be a Bioshock és a Heavy Metal filmet, tehát kicsit elfoglalt mostanában a rendező úr, a Cluet biztosan nem fogjuk látni egyhamar.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41964783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása