Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Olga a pikt harcos

2009.03.16. 16:15 koimbra 2 komment

Neil Marshall a Végítélet (Doomsday) buktája után ismét forgat, a film i.sz. 117-ben játszódik, ekkoriban küldte Róma inváziós seregét Angliába. A produkció főhőse Quintus Dias (Michael Fassbender), aki a legendás kilencedik légiót vezeti, a kapott parancs szerint el kell pusztítaniuk a pikteket és le kell számolni a vezetőjükkel, Gorlaconnal. A női vonalat Olga Kurylenko erősíti, aki egy pikt harcost alakít.

Marshall elmondása szerint a karakter családját megölték a rómaiak, kivágták a nyelvét és most római katonák vérét ontja.
Nem kell majd félteni a csajt, mert habár nem tud megszólalni, azért sokkal jobban ját, sokkal jobban hall mindent.

Címkék: képben centurion

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711005685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.03.16. 21:14:36

Egy pillanatra azt hittem, hogy Keira Knightley van a képen.

Bukta volt a Doomsday? Kár, pedig szerintem nem volt rossz.

sjbee 2009.03.16. 23:07:22

Tudom, h mozi meg minden, de el tudtok képzelni egy ilyen "nyeszlett" nőt igazi pikt harcosként. Akkor sztem Gorlacont játszhatná mondjuk Paudits Béla. Jó jó, tudom, h 100 meg 100 hasonló film születik, ahol a kemény nőt egy nádszál csaj alakítja, de valahogy most nem tudtam szó nélkül elmenni emellett.
süti beállítások módosítása