Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Patrick Tatopolous rendezi a Nonstop filmet

2009.03.25. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

Patrick Tatopoulos mielőtt rendezésre adta a fejét olyan filmekhez készített vizuális effekteket, mint az Én, a robot, Legenda vagyok vagy az Outlander. Az Underworld első két részéhez is volt köze és mivel az széria előző rendezője a harmadik felvonást már nem akarta levezényelni, ezért Tatopoulos dirigálta le ezt a részt (szerintem gyenge lett) és a trilógiában a leggyengébben teljesítő darab lett. A stúdió azonban jelezte elégedett a bevétellel, Tatopoulos pedig kedvet kapott a rendezéshez és két filmet is el fog készíteni. A DreamWorks stúdió pedig őt bízta meg azzal, hogy a Nonstop elnevezésű produkciót ledirigálja.

A Nonstop forgatókönyvét Michael Gilvary írta,  Len Wiseman, az Underworld 1-2 rendezője pedig a producere lesz a filmnek. A sztori a 209-es járat utasai körül forog, akiket elrabolnak az idegenek. Remélem Tatopoulos jobban fog teljesíteni, mint az első direktori bemutatkozásakor.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr101024321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása