Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 3. Batman előtt sci-fi

2009.04.02. 11:14 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hete kiderült, hogy Christpher Nolan a következő Denevérember kaland előtt még leforgat egy másik filmet is. A Batman: Kezdődik után is készített a direktor egy produkciót, A tökéletes trükk igazán trükkös alkotásnak bizonyult és sokan meg is emlékeztek róla, mikor év végén a legjobb filmekről volt szó.

Az Inception műfaja sci-fi lesz, az egyik főszerepet Leonardo DiCaprio kapta meg, ma pedig három új színész került a film vonzáskörzetébe Ellen Page, Marion Cotillard, és Cillian Murphy személyében. James Franco is esélyes volt az egyik szerepre, de a forgatás ütközött volna egy másik alkotással, amiben szintén szerepel, ezért ő nem lesz benne az Inceptionban. Azért a Batmantől csak nem tud teljesen szabadulni Nolan, a tökéletes trükkben Christian Bale-lel dolgozott együtt, itt pedig Muphyvel, aki az egyik ellenfele volt Gotham lovagjának. Nolan ezúttal öccse nélkül írja a forgatókönyvet.

A történetről eddig még nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy az agy, az emberi elme zegzugaiban játszódik. DiCaprio egy vezérigazgató-jellegű egyént alakít, Cotillard a felesége lesz, Page pedig a segítője lesz.

Bemutató 2010. július 16.

Címkék: szereposztás miújság inception

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191041461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása