Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Karib-tenger helyett Bioshock

2009.04.08. 09:56 koimbra Szólj hozzá!

Gore Verbinski sok produkcióban érdekelt, ezek között szerepel a Clue társasjáték megfilmesítése, a Rango animációs film ledirigálása, a Heavy Metal produkcióban is részt vesz, producerként pedig majd A gazdatest remake-et felügyeli. Ezen felül ő rendezheti a Bioshock filmet, amelynek alapja egy ismert és népszerű számítógépes játék és a Karib-tenger kalózainak a negyedik részét is ő készíthette volna el. Sok terv ez így egyszerre, kérdés melyiket is részesíti majd előnyben?

Úgy áll a helyzet, hogy a Bioshockot forgatja le először és a Karib-tenger kalózait pedig lepasszolja másnak, természetesen az ilyenkor szokásos szöveggel, hogy nagyon hálás mindenkinek, de most más irányba tekinget. Így a Disney stúdiónak és Jerry Bruckheimernek úgy rendezőt kell keresni. Johnny Depp vissza fog térni, Keira Knithley viszont nemet mondott a felkérésre. A kalózós film forgatása a tervek szerint jövőre indulhat.

A Bioshock játék egy alternatív idősíkban játszódik, az 1960-as években. A játékos egy repülőgépszerencsétlenség túlélőjét irányíthatta, aki miután kikászálódott a vízből és egy torony előtt találja magát, ahova be kell menni, mert más mód nincs a továbbjutásra, a későbbiek folyamán pedig egy víz alatti városban ölheti halomra a különféle bestiákat. Személy szerint játszottam vele vagy fél órát, de nem nyerte el tetszésem, de a filmet azért megnézem.

Címkék: karib tenger kalózai bioshock miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261053318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása