Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Beavis és Butt-head megalkotójától

2009.04.09. 11:27 koimbra Szólj hozzá!

Mike Judge nevéhez fűződik a két kultfej Beavis és Butt-head megalkotása, aztán szintén készítette a sokak által zseniálisnak tartott Hivatali patkányok (blog is van ezzel a címmel, kevés a frissítés, de marhajó). Ezen felül Judge a King of Hill sorozat producere, ez a széria már 226 részt élt meg. Legutóbbi mozis próbálkozása a Hülyék paradicsoma nagyot bukott, szerintem nem is sikerült jól. Következő filmje az Extract lesz

Jason Bateman egy gyár főnöke lesz, aki a munkahelyi problémáin kívül azzal is szembesülnie kell, hogy felesége egy dzsigolóval csalja őt. Clifon Collins Jr. pedig ebben a gyárban dolgozik, elveszíti egy testrészét, ezért pert indít a gyár ellen. Ben Affleck pedig ügyvédet alakít. Kristen Wiig lesz Bateman felesége és Mila Kunis is benne van a produkcióban.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr851055491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása