Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jönnek a Predatorok

2009.04.24. 11:04 koimbra 2 komment

Ha említeni kellene valami jó akciófilmet a 80-as évekből a felsorolásban biztos benne lenne a Predator is. Még mai szemmel is kiváló szórakozást nyújt, a második rész pedig szintén volt olyan jó, mint az első (szerintem). A Predator körül még ma is van egy masszív rajongótábor, ezek az emberek az Alien fanatikusokkal együtt közösen fröcsögtek mindenféle rosszat az AvP két részére. Úgy látszik ez az út járhatatlan, egy harmadik AvP filmről susogtak egyszer-kétszer, ám nem tűnik úgy, hogy lesz belőle valami.

Viszont a Predator harmadik felvonásával kapcsolatban már évek óta lehet hallani ezt-azt. Egy 2006-os hír szerint Sylvester Stallonét nézték ki a főszerepre, majd ezek után Jon Cena nevét emlegették, a pankrátor-színész úgy nyilatkozott, hogy ha benne lenne, odatenné magát rendesen. Robert Rodriguez neve is felmerült már, hogy ő lehetne a Predator 3 rendezője.

Rodriguez a Troublemaker Studios-ban tartott sajtókonferenciát elmondta, hogy mely alkotásokat is fogja majd elkészíteni a közeli jövőben. A direktor a Predators produkciót is megemlítette. Ezek szerint nem egy, hanem több Ragadozó is lesz majd az alkotásban. A reboot története egy csapat kommandós körül forogna, akik Predatorokkal találják szemben magukat. De hogy mikor lesz ebből valami nem tudni, mivel Rodrigueznek vannak még más tervei is. Régóta halogatják a Machete akciót is, amely a Grindhouse ál-előzetese alapján készülne Danny Trejoval, ezt Ethan Maniquis-szal közösen hozná tető alá a rendező. Aztán szintén érkezik majd egyszer valamikor a Sin City 2, amelyet mindig emlegetnek, de soha nem történik semmi körülötte. Rodriguez tervei között szerepel még a Jetsons és a Nerveracker is.

John Davis producer anno azt mondta, ha a forgatókönyv elnyeri Schwarzenegger tetszését, akkor módot fog találni rá, hogy benne legyen a filmben.

Címkék: predator miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161083532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.04.25. 17:05:38

2-est jobban is megcsinálhatták volna,pedig az ötlet,hogy a dzsungelből beviszik a nagyvárosba jó volt.
De az első az egy igazi klasszikus Schwarzival,ahogy átverik őket,majd fogynak az emberek.No meg meg az elmaradhatatlan C64-es átirat. :)))

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2009.04.28. 15:48:41

az AvP-vel nincs semmi baj, najó, az 1. első 60percében semmi nem történik, a maradék harmincban meg max 10percben verekednek a címszereplők, addig csak az emberek fogynak.
na, de az AvP2, hát a 3. percben szétrfröccsen egy kisgyerek, ezek után senkinek egy szava sem lehet... :-) logikai meg egyéb ilyen nehézségektől el kell tekinteni, nem ezért ültünk be rá...
süti beállítások módosítása