Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Seagal helyett Jones

2009.05.13. 10:49 koimbra 4 komment

Egy hónapja írtam arról, hogy Jean Claude Van Damme és Steven Seagal közös filmje, a Weapon forgatása júliusban indul. Van Damme maradék rajongói kicsit fellélegezhettek, talán mégse bolondult meg annyira kedvenc akcióhősük, senki nem értette ugyanis miért nem volt képes szerepet vállalni Stallone akcióorgiájában.

Seagal időközben viszont úgy döntött inkább otthagyja a produkciót, nem estek az alkotók nagyon kétségbe, máris megszerezték helyére Vinnie Jonest, aki szerintem sokkal jobb választás, mint az elhízott színész. Seagal nem nagyon képes mostanában komolyabb dolgokra, már az is csoda, hogy szuszogás nélkül meg tud tenni pár métert, kondiba kéne ráznia magát. A filmet Russel Mulcahy (A kaptár 3, Hegylakó) rendezi, a forgatás augusztusban kezdődhet.

Jones mesterlövészt fog alakítani, míg Van Damme pedig a kés mestere lesz. Mindketten profi bérgyilkosokat játszanak, akik összefognak, hogy egy drogkartell vezetőjét elkapják.

Címkék: miújság weapon

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561118851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.13. 11:08:41

Na igen. Ki tudja milyen megfontolásból utasította vissza Van Damme a szerepet. Stallone ugye sikeresen 'visszatért', és a szintén valamelyest visszatérő Van Damme-nak jól jöhetett volna ez a film (ha jól emlékszem a JCVD-t mozikban is vetítették, és sok helyen jó kritikát kapott; és tényleg pofás kis film).

Seagalnak viszont lehet, hogy ez lenne az utolsó lehetősége, hogy kikerüljön a tékákból.
Így majd' 60 évesen fog-e még vajon formába jönni?...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.05.13. 11:19:05

Még régebben valahol olvastam, hogy a Van Damme , Lundgren, Seagal dvd-re érkező filmek 20 millióból kijönnek, ebből az ő részük 5 millió. Kelet-Európában forgatnak, ahol a legolcsóbban jönnek ki. Mivel dvd-s alkotások, a stúdió fejesei sem lihegnek a sarkukban, nem ellenőrzik a film forgatását naponta, sokkal felszabadultabb a légkör.
Így nekik ez tökéletesen megfelel, nem akarnak visszamenni a vászonra, a pénzt megkapják, a film meg hoz dvdn összesen 50 milla körül általában.

kompi · http://filmtrailer.hu 2009.05.13. 11:28:45

Vinnie Jones egyértelműen jobb választás Segalnál, csak éppen már a megjelenésével is lemossa Van Damme-ot a képernyőről.

2009.05.13. 12:22:49

@koimbra: Ahá! Akkor érthető :)
Még kiderül a végén, hogy ők a legnagyobb sztárok :)
Bár valószínűleg nem véletlenül forgatta Van Damme ezt a JCVD-t.
És most olyan színésszel kerül egy filmbe (Vinnie Jones), aki azért nemcsak dvd-ken villog.

@kompi: :))

süti beállítások módosítása