Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy Jekyll & Hyde film 50 Centtel

2009.05.14. 17:07 koimbra Szólj hozzá!

6 napja írtam arról, hogy újabb verziót láthatunk a vásznakon a Dr. Jekyll és Mr. Hyde történetből Keanu Reeves főszereplésével. Robert Louis Stevenson 1886-ban kiadott regényét azonban Abel Ferrara (Mocskos zsaru) is megfilmesítené.

Ferrara produkciójának a címe Jekyll and Hyde lenne. A főbb szerepekre Forest Whitaker és 50 Cent szerződött le, azt még nem tudni, hogy melyikük lesz Hyde, de ha tippelni kéne, akkor azt mondanám, hogy Whitaker lesz majd a tudós, 50 Cent pedig a vadabbik énje. (A másik verzióban egyébként Reeves alakítja mindkét személyiséget.) A forgatás nyár végén indulhat. Ferreráék a cselekményt a jelenbe fogják helyezni.

Guillermo del Toro is szeretne a Jekyll & Hyde-ból filmet forgatni, de a direktor jelenleg túl elfoglalt, az elgondolásából minimum 2014-ig nem lesz semmi.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941121703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása