Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Torpedó: A film

2009.05.18. 10:52 koimbra 1 komment

Manapság a gyerekek szerintem nem tudják mi az a táblás társasjáték, öt évesen már a számítógépen játszanak és a neten lövik halomra az ellenséget. Én még régen a Gazdálkodj okosannal, Mesék birodalmával, Ki nevet a végén?-nel játszadoztam öcsémmel és az ismerősökkel. Néhány hete írtam arról, hogy Ridley Scott megfilmesíti a Monopolyt, most pedig arról számolhatok be, hogy az egyik kedvenc régi időtöltésemet, a Torpedót is a nagyvászonra költöztetik.

Ez egy kétszemélyes táblás játék volt, mindkét félnek fel kellett állítania a hajóit és aztán felváltva lehetett tippelni (pl. E5, C3) hova is helyezte az ellenfél a hajóit. Annyi lövése volt mindenkinek egy körben, ahány hajója még a játékban volt. Itt esetleg játszhatsz Te is ezzel.

A film forgatókönyvét Jon and Erich Hoeber írják. Peter Berg (Hancock, A királyság) rendezheti majd a produkciót, ha minden jól megy. A stúdió egyébként akció-kalandfilmként képzeli el a Torpedót, epikus tengeri csatákkal.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr331128308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.05.19. 23:26:32

Erről Dévényi Tibi bácsi is sokat tudna beszélni...:)
Régi szép idők
süti beállítások módosítása