Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marvel update

2009.06.08. 12:54 koimbra Szólj hozzá!

Kevin Feige, a Marvel egyik fejese csöpögtetett pár infot a közeljövőben bemutatásra kerülő szuperhősfilmjeikről.

Vasember 2: Felénél jár épp a forgatás, a párbeszédeket felvették, most hat hétig az akciójeleneteket rögzítik. Scarlett Johansson kezdetben még csak Tony Stark egyik aszisztensét fogja alakítani, majd később Fekete Özvegyként is bemutatkozik.
Az még nem tisztázott kiderül-e róla, hogy áruló, mint az Ultimate képregényekben.

Amerika kapitány: Benne lesz a kapitány társa, Bucky is. A sztori a második világháborúban játszódik, de nem az egész időszakot öleli fel, csak a háború egy darabját ragadják ki.

A Bosszú Angyalai: A stúdió kezdetben még animációs filmként képzelte el az angyalokat (jó pár évvel ezelőtt lehetett olvasni egy olyan interjút, miszerint 700 millióba kerülne a produkció), de Feige azt mondta várjanak még egy kicsit, először szépen sorban bemutatják a hősöket külön filmekben, aztán eljuthatnak arra a színre, mikor már nem kerül horribilis összegbe a film forgatása. Feige azt is elmondta, hogy a hősök egy nagyobb méretű világkatasztrófa megakadályozása miatt fognak találkozni, csak így van értelme összehozni a bandát. Katasztrófa alatt valószínűleg nem természeti gondokat, hanem valami nagyobb erejű szupergonosz feltűnését érti. Hulkot is szeretnék beletenni az alkotásba.

Thor: Donald Blake karaktere nem lesz benne a produkcióban, a történet pedig a Földön és egyéb világokban játszódik, Asgardot is megismerhetjük. Thort Chris Hemsworth alakítja, ellenfele Loki lesz, akit Tom Hiddleston testesít meg. A filmben hanyagolják a Shakespeare idézeteket, azaz Thor nem képregényekben megismert stílusban fog beszélni.

Hangyaember: Miután Edgar Wright befejezte a Scott Pilgrim forgatását befejezi a forgatókönyvet. Valószínűleg ebból a projektből nem fog egyhamar film készülni.

Samuel L. Jacksonhoz hasonlóan Scarlett Johansson, Chris Hemsworth és Tom Hiddleston is több produkcióra írt alá szerződést. Ezek szerint jöhetnek majd a folytatások és a figurák feltűnhetnek még más Marvel által készített képregényfilmekben is. A stúdió hamarosan tesz majd egy bejelentést, hogy az eddig ismert hősök filmes kalandjai mellett milyen más karaktereket láthatunk majd a vásznakon, őket elvileg 2012-ben láthatjuk majd a mozikban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701171292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása