Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jégkorszak 4 bejelentve

2009.06.10. 10:39 koimbra Szólj hozzá!

2002-ben a Fox stúdió által bemutatott Jégkorszak aranybányának bizonyult, érkezett a folytatás, ami még nagyobb sikert ért el, természetesen a harmadik részt is bejelentették, ami idén érkezik a mozikba. Előre láthatóan tetemes összeget fognak otthagyni a nézők a pénztáraknál, a stúdió pedig máris bejelentette a negyedik felvonás.

Az új film címe Ice Age: Th4w lenne és ebben a megismert karakterek (Manny, Sid, Diego, Scrat) már nem a prehisztorikus korban fog tevékenykedni, hanem a jelenbe kerülnek. Történik ugyanis, hogy a főszereplők megfagynak és egy múzeumban lehet őket megtekinteni, mikor véletlenül kiolvadnak.

A Jégkorszak első része 59 millió dollárba került és 383 milliót hozott világszerte, a folytatás 80 millióból jött létre és 652 milliót termelt a mozikban.

Címkék: jégkorszak miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491176291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása