Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

J.J Abrams visszatér producerként a M:I 4-hez

2009.06.11. 11:26 koimbra Szólj hozzá!

A Mission: Impossible harmadik része a franchise leggyengébben teljesítő darabja volt (szerintem ez volt az egyetlen nézhető rész a trilógiában), ami után olyanokat lehetett  hallani, hogy a stúdió Tom Cruise nélkül kívánja folytatni a szériát, rögtön Brad Pitt neve merült főszereplőnek.

Aztán csak helyrerázódtak a dolgok és hivatalosan is bejelentették, hogy Tom Cruise-szal a főszerepben fog elkészülni a negyedik felvonás. Még tavasszal Cruise azt mondta, hogy a forgatókönyv íródik, egy japán televíziós adásban elmondta, hogy erősen gondolkodik azon, hogy a Tokióban is legyen egy nagyobb belvárosi akciójelenet.

A harmadik rész rendezője, J.J. Abrams pedig ezt mondta nem is oly rég, hogy nagyon hálás Cruise-nak, aki visszahívta őt a Mission Impossible 4-hez, producerként biztosan részt fog venni a filmben.

Az első rész 457 (Amerikában 181) millió dollárt hozott, a második már 546 (Amerikában 215) milliót termelt a mozikban, a harmadik pedig már csak 398-at (Amerikában 134-nél volt a vége)

Címkék: folytatás franchise miújság mission impossible

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461178444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása