Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DiCaprio az online póker világában

2009.06.16. 10:36 koimbra Szólj hozzá!

A Paramount stúdió megvásárolta Brian Koppelman és David Levien forgatókönyvét, ami az online póker világa körül forog, a történetről többet sajnos most még nem tudni. Az egyenlőre cím nélküli tervezet főszereplője Leonardo DiCaprio lesz, aki a saját cégével, az Appian Way-jel is beszállt a filmbe.

Koppelman és Levien az évek során készített néhány forgatókönyvet, a Tilt sorozat néhány epizódjához is közük volt, amiben szintén zsugáztak és ők jegyzik az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik produkció szkriptjét is, ebben hőseink egy kaszinóra szállnak rá. Szerintem a legjobb munkájuk a Pókerarcok volt, amiben Edward Norton és Matt Damon kártyázott. Elkélne egy hasonló film vagy esetleg egy folytatás, talán pont ez lesz majd annak a méltó utódja?

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171188345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása