Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

George Simmons filmjei

2009.06.18. 17:23 koimbra 3 komment

Adam Sandler a Funny People-ben egy George Simmons nevezetű stand up komikust alakít, aki egy csomó filmben is játszott. Alább láthatjátok azokat a fake posztereket, amiben a karakter benne volt. Ha rákattintasz nagyobbá válik, jobban áttekinthető.

És hogy ne csak poszter legyen, van két jelenet is ezekből az alkotásokból

>

Ki tudja, talán egy nap Sandler kedvet kap és tényleg leforgatja valamelyik alkotást. A Funny People egyébként a stan up világában játszódik, producer Judd Apatow.

Címkék: poszter funny people

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981193729

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Öleb-elit 8. rész - Angol bulldogok 2009.07.19. 14:54:37

Hogy mit keres ebben a sorozatban ez a tekintélyt parancsoló brit nemzeti jelkép, az amerikai haditengerészet szimbóluma? Nos, bár igencsak kilóg ebből a társaságból, az utóbbi időben az angol bulldog nagyon népszerű lett a hollywoodi hírességek köréb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.06.18. 19:56:48

Mintha Eddie Murphy biopic lenne, valaha fergeteges stand up komikus egy rakas gagyi csaladi vigjatekban. Nekem a Tropic Thunder fake trailerei sokkal inkabb bejottek.:)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.06.18. 20:50:53

Szintén zenész, és a poszterek is jobban tetszenek, mint az előzetesek.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.18. 21:05:32

Nekem ezzel a filmmel az egyetlen problémám, hogy Judd Apatow áll producerként mögötte. Így biztos vagyok, hogy tuti biztos, hogy nem fog tetszeni a Funny Peolpe.

Másrészt a Tropic Thunder fake előzetesei hatalmasak voltak. A Robert Downey Jr és Tobey Maguire félén majdnem a könnyem is kicsordult:)
süti beállítások módosítása