Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Daybreakers poszter

2009.06.22. 11:16 koimbra Szólj hozzá!

Eredetileg 2008-ban mutatták volna be, aztán 2009-ben, jelen állás szerint 2010. január 9.-én érkezik a mozikba a Daybreakers. A történet 2019-ben játszódik, már 10 éve, hogy egy vírus az emberek nagy részét vámpírrá változtatta. A vérszívók vérkészlete azonban kifogyóban és megpróbálnak utánpótlást szerezni. Tudósok egy csoportja egy csapatnyi vámpír segítségével azon dolgozik, hogy az emberiség maradékát megmentse.

Ethan Hawke alakítja az egyik tudóst, Sam Neill a vámpírok vezérét és Willem Dafoe pedig olyan vérszívó lesz, aki Hawke-nak segít. Michael és Peter Spierig rendezte a filmet, ők legutóbb a Zombik városát készítették. Előzetes még nincs, a poszter viszont valami iszonyatosan gyengére sikeredett szerintem.

Címkék: poszter daybreakers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891200566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása