Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Fincher bejelöl Téged a Facebookon

2009.06.24. 17:43 koimbra 2 komment

Tavaly szeptemberben jött a hír, miszerint Aaron Sorkin, a Charlie Wilson háborúja és Egy becsületbeli ügy forgatókönyvírója filmet készít a Facebookról, illetve annak alapítójáról. A Facebook ötlete Mark Zuckerberg egyetemista fejéből pattant ki 2004-ben, akkor még csak harvardi egyetemen volt elérhető, később más hasonló intézményekben is elterjedt, a regisztráltak száma pedig nőttön nőtt és mára az egyik legismertebb "jaj ismerlek Téged, bejelöllek" tipusú oldal. Zuckerberg a Forbes magazin szerint valószínűleg a legfiatalabb milliárdos a Földön, aki önerőből hozta össze "kis' vagyonát.

A produkció Ben Mezrich The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal című könyve alapján készül. Júliusban fog megjelenni a 272 oldalas mű. Az író egyik regénye volt az alapja a tavalyi 21-Las Vegas ostromának.

A Facebook film jelenleg The Social Network néven fut és úgy néz ki a helyzet, hogy a sorozatgyilkosokat, visszafelé öregedő embert és más hasonló témát hanyagoló David Fincher fogja dirigálni a produkciót.

Ezek után nem lenne meglepő, ha itthon is bejelentenének egy olyan filmet, ami az iwiw-ről vagy a myvip-ről szólna.

Címkék: facebook miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361206047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RyuK 2009.06.24. 22:12:57

És az iwiw című film arról szólna, hogy valaki 1-essel szavazott Cukybaby13-ra az Egymás szemében alkalmazásban, és ő felkerekedik, hogy megtalálja az elkövetőt. A film természetesen bosszú alapú romantikus vígjáték lenne, hiszen Magyarországon vagyunk. Cukybaby13 szerepére el tudnám képzelni Gesztesi Károlyt vagy Szabó Győzőt. Gát György rendezhetné.

KenSentMe 2010.03.16. 23:19:57

@RyuK: kicsi, savanyú, sárga, mi?:) Az egymás szemében meg hülyeség 1-es felett szavazni, az a legjobb buli. Minden ismerősöd töprenghet rajta, hogy ki miatt megy le az átlag (persze ehhez az is kell, hogy sok közös ismerősötök legyen, ezt játék előtt mérlegelni kell).
süti beállítások módosítása