Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fired up

2009.07.06. 09:21 Miecs Szólj hozzá!

Megint tinik, megint Amerika, megint középsuli, megint pompom csajok és megint "jó" pasik. Minden egyes amerikai tiniknek szóló film ezeket tartalmazza. Egy olyan film, ami semmi újat nem mutat, semmi olyan nincs benne, amit eddig nem mondtak volna már el. Nem hoz újat az emberiségnek, nem mond újat egy problémáról, csak van.

Szerintem, ha feltenném azt a kérdést, hogy hány pompom csajos filemt ismerünk, azt hiszem mindenkinek beugrik egyből legalább 3-4, ha nem több film. Néhol a csajok a szemétkedős hülye picsák (Mean Girls), néhol aranyos kis szeretnivaló csajok (Hősök - sorozat), néhol elcsábítják a felettük lévő generációt (Amerikai szépség), néhol pedig mindent kiteszenek magukért és pompom versenyen próbálnak nyerni (Hajrá csajok). Ezek mellett van még olyan téma, amit nem dolgozott fel ez a típusú film?

Két focista fiúk temérdeknyi pompom lány között. Számtalan sok vicces jelenetet szül ez a felállás.

Én személy szerint nem fűzök túl sok reményt ehhez a filmhez, de sok ember szerint vicces és elmegy a pompom filmek között. Egy laza délutáni kikapcsolódás.. tudjátok, amit a tvk csak kora délután adnak le hétvégenként...

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=gc5stZMfpv0

Címkék: fired up

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461229186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása