Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Voltron mozifilm

2009.07.20. 20:22 koimbra 1 komment

Egy ideje tervezgetnek egy élőszereplős Voltron filmet. Justin Marks már írt egy forgatókönyvet (ő volt felelős a Street Fighter: The Legend of Chun Li-ért is), a történet egy alien invázióra összpontosított volna a posztapokaliptikus Észak-Amerikában. Mark Gordon volt az eredeti terv producere, azonban új emberek jöttek képbe és Charles Roben (A sötét lovag), Richard Suckle (A bűn árfolyama) és Steve Alexander léptek a megüresett produceri posztokra,  és az egész tervezgetést újrakezdték, ha minden jól megy Marks forgatókönyvét kivágják a kukába.

A Voltron egy japán animációs sorozat volt, a sztori középpontjában pedig öt fős csapat állt, akik robot oroszlánokat irányítottak. Ezek képesek voltak összeállni egy gigaoroszlánná. Csöppet ismerős a történet, a Power Rangers is valami hasonló sztorival szolgált, ott is minden részben a kung-fut (vagy mit) imitáló bagázs összehozott egy ilyan bazi nagy robotféleséget, a sorozat tiniként még elment, de mostanság láttam egy részt és leszakadt a pofám, hogy én ezt élvezni tudtam.

Az Atlas Entertainment áll a film mögött, a cégnek van egy megállapodása a Warnerrel, így velük karöltve készítheti el a produkciót. A Warner úgyis nagyon azon van, hogy egy Transformershez hasonló mega-franchiset összehozzon.

Az eredeti sorozat introja

Címkék: miújság sorozatból film voltron

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671257357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghavin 2009.07.21. 01:10:11

A Transformers keltette robot-újhullámot próbálják ezzel meglovagolni, bár remélem színvonalasabb lesz, mint a TF1,TF2 (nem mintha olyan óriási kihívás lenne a Bay-filmeknél jobbat produkálni leszámítva a CGI- és robbanás-túladagolást)
süti beállítások módosítása