Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miecs filmklubja

2009.08.12. 09:29 Miecs 2 komment

Kedves Mindenki!

Nagyon régen írtam már a blogra és most ismét megpróbálkozok vele. Szeretnék legalább hetente post-olni Miecs filmklubja címmel egy szekciót, ami régi filmekből fog állni. Kedvet kaptam újra nézni rég nem látott filmeket, illetve régi de még általam nem ismert filmekkel összebarátkozni. Ennek következtében a filmekről nem új dolgokat és nem mély filozófiai gondolatokat fogtok olvasni, hanem már ismert tartalmakat, ismert adatokat, és végül a véleményemet, hogy mit váltott ki belőlem. Ezért lehetnek benne akár spoiler gyanús dolgok is.

Arra kérlek Titeket, hogy bátran kommentáljátok ezt a szekciót, kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. Remélem ebből a szekcióból is kialakul egy kellemes beszélgetős, eszmecserélős rész.

További jó olvasgatást!

Üdv,

   Miecs

Címkék: miecs filmklubja

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271304506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.08.12. 12:28:50

Érdeklődve várom. Jóleső érzés régi filmekről nosztalgiázni.
süti beállítások módosítása