Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Testvérbosszú 2 előzetes

2009.09.03. 06:24 koimbra 2 komment

10 évvel a Testvérbosszú után elkészült a folytatás The Boondock Saints II: All Saints Day, a filmet október 30.-án mutatják be limitáltan. A sequelt az első rész rendezője Troy Duffy dirigálta, aki azóta se készített filmet, a forgatókönyvet is szintén ő írta. Sean Patrick Flanery és Norman Reedus szintén visszatér. A sztori szerint a testvérek Írországban bújkálnak, szépen csendben elvannak, ám amikor jön a hír, hogy egy papot megöltek Bostonban újra munkába állnak és véres bosszút állnak. Clifton Collins és Julie Benz pedig a nyomukban lohollnak.

Címkék: trailer testvérbosszú 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321356475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shellagh 2009.10.27. 00:02:10

Hol adják? Mikor? Kellenek infók. Mi az, hogy limitáltan? Magyarországon lesz? Látnom kell! Látnom kell azonnal!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.27. 09:43:52

@Shellagh: A limitált azt jelenti, hogy nem sok mozi fogja vetíteni a filmet, csak néhányban lesz látható. Magyarországra nem tudom mikor jön sajnos.
süti beállítások módosítása