Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Forog a Tőzsdecápák folytatása

2009.09.11. 20:45 koimbra 1 komment

Oliver Stone a venezuelai elnökről, Hugo Chavezről forgatott dokumentumfilmje a South of the Border a Velencei filmfesztivál versenyen kívüli programjában került levetítésre, a rendező azonban nem pihen, hozzálátott a Tőzsdecápák második részének (Wall Street 2: Money Nevers Sleeps), ennek bizonyítékaként kikerült a netre máris néhány kép a forgatásról. A produkcióban az első rész fő karaktere, Gordon Gekko (Michael Douglas)  is visszatér, jó pár évet lehúzott a sitten és most kiengedik. A Shia LaBeouf által játszott srác pedig Gekko lányával (Carey Mulligan) jár jegyben. Frank Langella LaBeouf mentorát alakítja, Josh Brolin pedig a gonosz figurát testesíti meg. Charlie Sheen is látható lesz, de csak cameozik a filmben. (Azért Stone vörös csillagos baseballsapiban nyomja:))

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: képben tőzsdecápák 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781375897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.09.12. 08:46:33

ez jónak ígérkezik pláne ha a gekko kijön csóróként és a "világválságon" meg hatalmassat kaszál és visszatér a csúcsra.... na az jó story lenne.
süti beállítások módosítása