Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paranormal Activity poszter és előzetes

2009.09.15. 11:05 koimbra 3 komment

Valamiért nem készülnek tucatszámra kézikamerás horrorfilmek. Pedig várni lehetett ezeket a műveket, hiszen anno a Blair Witch Project hatalmas sikernek örvendett, majd tavaly a Cloverfield is szépen teljesített, a spanyol [REC] pedig szintén szerzett jó pár rajongót világszerte. Talán George A. Romero Holtak naplójával nem volt megelégedve a nagy többség. A Paranormal Activity ismét egy olyan produkció lesz, amiben a kamerát cipelő szereplő szemszögéből láthatunk mindent, az előzetes sok jót ígér, biztosan hátra is fogunk gurulni a székkel három métert egyes jelenetek láttán, esetleg helyből plafonig ugrunk néhány ijesztegetés után.

A filmet Oren Peli írta és rendezte, pár ezer dollárba került csupán, a főbb szerepekben pedig  Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Friedrichs, Amber Armstrong és Ashley Palmer látható. A történetben pedig, mint ahogy a cím is sugallja paranormális tevékenységek lesznek láthatóak, egy pár nagy bánatára.

Címkék: trailer poszter paranormal activity

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461383121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.11.19. 09:22:31

megnéztem, a macska játékból a hátamra ugrott az egyik parás résznél, akkorát üvöltöttem, hogy beszaladt az ágy alá:D:D
ne egyedül, ne sötétben, de nagyon para !!!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.19. 09:29:29

@Krizzta: Én fél óra után azt hittem bealszom rajta, aztán egy hanghatás miatt megijedtem, e miatt néztem csak tovább...de nem változott semmi, unalmas valami volt nekem.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.11.19. 09:31:23

@koimbra: az első félóra tényleg kicsit uncsi, de aztán simán féltem:) lehet, Te jobban bírod az izgalmakat;)
süti beállítások módosítása