Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Godkiller poszter

2009.09.21. 11:39 koimbra 3 komment

A Godkiller egy komor hangvételű animációs sorozat lesz, melyet Matt Pizzolo írt és rendezett a saját képregénye alapján. A produkció története a sötét jövőben játszódik, a gazdaság összeomlása és egy nukleáris háború után, ezt követően pedig a Földet különféle űrlények szállták meg. Tommy és a húga Lucy árvaként éldegélnek egy olyan városban, amit még nem pusztítottak el.  Lucy nagyon beteg, új szívre lenne szüksége. Tommy minden erejével azon van, hogy felkutassa a megfelelő szivet, kalandjai ott kezdődnek el igazán, mikor egy szervekkel üzletelő prostit követ a városon kívülre. A Godkiller ötvözi a kegyetlen brutalitás, a kvantumfizika, az összeeskövés elméletek elemeit, megspékelve egy olyan sztorival, ami egy olyan hősről szól, akit még nem látott világ.

A főbb karaktereknek Danielle Harris, Tiffany Shepis, Bill Moseley és Lance Henriksn kölcsönzik a hangjukat. Tim Seeley képregényrajzoló alkotta az alábbi posztert a sorozathoz, nevéhez a Hack/Slash és a Halloween: Nightdance képregény köthető.

 

Címkék: poszter godkiller

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661396471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miszter Joe 2010.09.01. 23:31:45

A poszt megjelenése után, majdnem 1 évvel sikerült erre a gyöngyszemre rátalálnom. Most megnéztem meg az első részt és meg kell mondanom, hogy lenyűgözött. Persze nagyon beteg minden részletében, de ehhez hasonlót még nem láttam. Természetesen utána néztem és itthon nem lehet kapni se a képregényt, sem a dvd-t. Amazon-on illetve a Halo8 boltjában vehető, de a szállítási ktsg több, mitn maga a termék (a szállítási időről nem is beszélve). Minden esetre megpróbálom valahonnan beszerezni a DL mellé, mert szerintem ez egy olyan egyedi alkotás, amiért megéri támogatni a készítőket. Valahogy.
Esetleg tud valaki magyarországi lehetőséget a vásárlásra (comic és/vagy dvd)?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.02. 10:11:51

@Miszter Joe: Már megjelent a sorozat? Beszerzem:)
Talán a vaterán nézz szét, hátha ott kapható.

Miszter Joe 2010.09.02. 22:27:13

@koimbra: Kicsit körbe néztem, az első két rész DVD-n már kapható, de sajnos R1-es. A harmadik részt még valamilyen okból visszatartják, viszont Amazonon előjegyezhető a harmadik rész. De várható BluRay változatban is, ami a DVD változat mellé ingyenes lesz. Egyébként találtam ugyanott teljes változatot (90 perc), ami azért furcsa mert az első rész eleve több, mint 60 perc.
Vaterán sajnos nincs semmi, így ez zsákutca.

halo8.tv/blog-index/
süti beállítások módosítása