Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A természet a Sátán temploma

2009.09.29. 10:51 koimbra 2 komment

Új  poszter került ki a netre Lars von Trier új filmjéhez, az Antichristhez. A történet főszereplői Willem Dafoe és Charlotte Gainsbourg. A filmben egy házaspár miután gyerekük meghalt egy erdei faházba vonulnak vissza, hogy feldolgozzák a tragédiát és rendezzék a kapcsolatukat. A filmről kritikát a Filmfelkeltésen és a Drome-on olvashatsz. Triert több vád is érte, hogy saját magának készíti a filmeket és nem a közönségnek.

Címkék: poszter antichrist

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461415057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ninarose · http://adultfilmatrium.freeblog.hu/ 2009.09.29. 12:58:39

Trier-t pont azért kedvelem igazán, mert saját magának készíti a filmeket. Nem felel meg semmilyen elvárásnak. Ezért is emészthetetlenek néha a filmjei. Mondjuk ez az Antichrist ritka király film szerintem, bár vitázni lehet a lényegével és a végső konzekvenciával, de Trier tényleg a nő eredendő szexualitását tartja a legfőbb bűnnek és ez még tőle is pofátlanság picit... :)

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.09.29. 19:23:32

Ez tényleg egy állat film! De milyen értelemben is?
süti beállítások módosítása