Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stallone új filmjéről ejt pár szót

2009.09.29. 21:32 koimbra 5 komment

Jövő augusztusban érkezik Sylvester Stallone új akciófilmje, a The Expendables. Ha van olyan produkció, amelyre az akciórajongók várhatnak, akkor ez az. Bár ha jól sejtem leginkább azok szeretnék már látni, akik nagy rajongói a 80-as években látott "csihi-puhi, szétlövök mindent" alkotásoknak. Sajnos még normális minőségű előzetes nem érkezett, viszont Stallone beszélt arról, hogy miért ezt a címet választotta és mi volt a filmmel a célja. Mellé pedig még egy új képet is láthattok.

A címe a Rambo 2-ből van. A lány, akibe beleszerettem ebben a filmben azt mondja: „Miért csinálod azt, amit csinálsz?” Erre én ezt felelem: „Mert feláldozható (expendable) vagyok.” Erre ő: „Ezt hogy érted?” Mire én: „Ez olyan, ha valaki meghív egy partira és nem mész el, nem fogsz hiányozni senkinek.” És ezek az emberek pont ilyen életet élnek. Feláldozhatóak, ha meghalnak, a világ nem fog megállni ettől, senkinek nem fognak hiányozni. Nincs családjuk, csak egymásra számíthatnak. A világ szemében feláldozhatóak, de a társaik számára nem azok, szóval ez a csapat egy igazi testvériség. Azt hiszem ez egy akciófilm szíve-lelke.

 

A cél: "Amit szerettem volna az az, hogy egy kicsit másmilyen legyen, mint a többi akció. A mai időkben mindenki hihetetlenül tehetségesen és sokoldalúan bánik a CGI-vel, de én inkább azt akartam, hogy ez a film sokkal inkább az emberekről szóljon, olyasmit akartam, amit a 80-as és 90-es években is csináltunk, kicsivel több ember ember elleni harc és több kaszkadőrmunka volt. A film története sem valami über gigantikus, csak egy amolyan majdnem hihető sztori. Meg kellett találnom azokat a karakterereket, akik normális esetben soha nem dolgoztak volna együtt, de aztán végül csak sikerült őket egy csapatba összehozni. Ez egy dream team, amit még senki nem állított össze. Azt hiszem ez olyasmi, mint a Piszkos tizenkettő vagy azok a filmek, amelyből nagyon kevés készült, mint pl. A hét mesterlövész. Próbáltam a régi sémát belehelyezni a modern környezetbe. Megcsináltuk és nagyon, de nagyon örülök, hogy elkészült a film." -mondta Stallone

 

 

A történet egy csapat zsoldosról szól, akiket felbérelnek egy diktátor megölésére. Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger és Sylvster Stallone pedig egy jelenetben lesz látható.

Címkék: képben the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291415981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila1234 2009.09.29. 23:24:35

Az öreg Stallone azért tud valamit. Nagyon szépen elmondta, hogy mi hiányzik a mai akciófilmekből. A karakterek. Nekem semmi bajom a CGI-vel, de számomra anélkül is bőven élvezhető egy film. Ez a film rajta van a listán, és már nagyon várok egy normális trailert.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.09.30. 18:06:11

nagyon várós!:)) sajnos manapság kevesen tudják kellő mértékkel használni a CGI-t, túlzásokba esnek és csak a látványra mennek, modván az majd elviszi a hátán a gyengén megírt forgatókünyvet és a pocsék rendezést. a
john rambo egy jó kis múltidőző hirigelős film volt. nekem kicsit tele van a tököm már a sok CGI-val agyonpakolt filmekkel. jöjjön a régi iskola sok robbantással és kaszkadőrrel!:)

Seraphin 2009.09.30. 20:05:26

Egyértelműen 2010 legvárósabb filmje.

dr.traktor 2009.10.01. 16:54:48

Schwarzeneggeről nem lesz egy írás a blogon? Egyébként szerintem Stallone téved, már nem a 80-as évek van, azok a filmek felett eljárt az idő, még akkor is, ha nagyon jók. Az Ütközetben eltűntet már kiröhögik a tinik, az Amerikai nindzsát pláne, talán még a Rambot végignézik. Manapság a CGI a menő és élnek is vele.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.01. 17:23:03

@dr.traktor: Éppenséggel de, mostanság terveztem be egy irományt Schwarziról.
süti beállítások módosítása