Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Murphy helyett Wayans játssza el Pryort

2009.10.07. 21:28 koimbra 2 komment

Eddie Murphy régen jó filmeket is csinált, bizony. És nem csak véletlenül jött össze egy jó szerep neki, hanem folyamatosan, szórakoztató filmekben láthattuk őt, de ezek az idők elmúltak és olyan szemeteket képes összehozni egy ideje, mint a Norbit vagy Az üresfejű. A Dreamgirls-el egy időre kidugta a fejét a nagy mocsokhalom alól, ami alá gyorsan vissza is süllyedt, ám februárban úgy tűnt, hogy ismét minőségi produkcióban lesz látható. Murphy játszhatta volna Richard Pryort a róla szóló életrajzi filmben. Teltek a hónapok, Murphy pedig kiszállt, nem tudni, hogy miért, de már nem érdekelt a filmben. Helyére Marlon Wayans kerül, aki szintén nagyrészt humortalan vackokban szerepel, csak örülhet, hogy egy olyan színészt formálhat meg, mint Pryor. Adam Sander és Chris Rock lesznek a producerek és Bill Condon fogja rendezi az életrajzi filmet, a forgatás 2010 tavaszán indulhat meg.

Richard Pryor többek között látható volt a fergeteges Dutyi dili, Fogd a pénzt és fuss és Vaklárma filmekben, a 20. század egyik legnagyobb komikusa volt, utoljára David Lynch filmjében, az Útvesztőben volt látható. 2005 decemberében hunyt el. Hétszer házasodott, a negyedik és a hetedik, no meg az ötödik és a hatodik ugyanaz a hölgy volt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971435208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.07. 21:48:56

Sztem az Üresfejűvel semmi gond nem volt.. :)

newthe 2009.10.08. 22:52:03

Pryor mekkora arc volt. Érdemes megnézni a standup comedy-jeit a 80as évekből.
süti beállítások módosítása