Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Tükrök 2 története

2009.10.09. 09:53 koimbra 5 komment

Még augusztusban írtam róla, hogy a Fox stúdió úgy döntött folytatja a Tükröket, a forgatókönyvet Matt Venne-re (Fehér zaj 2) bízták. Alexandre Aja az első rész rendezője nem tér vissza a második felvonásra, helyette Victor Garcia (Visszatérés a Kísértet-hegyre) dirigálhatja a produkciót.

Kiefer Sutherland szintén nem fog játszani a filmben, de még a karaktere sem lesz jelen a Tükrök 2-ben. A történet középpontjában egy Max Matheson nevű fickó áll, aki magát okolja egy autóbalesetben elhunyt felesége haláláért. Matheson éjjeliőri állást vállal apja üzletében. Miután az ottani dolgozók hátborzongató és szörnyű módon elhaláloznak, Max egy rejtélyes fiatal nőt vél felfedezni a bolt összes tükrében, akivel kétségbeesetten próbálja felvenni a kapcsolatot. Max attól fél, hogy megbolondult és hogy ő lesz a következő áldozat.

A forgatás novemberben kezdődik, arról nem szóltak a hírek, hogy moziba kerülne a második rész, de én úgy vélem, hogy messzire elkerüli a filmszínházakat. (Az első részről írt irományom erre lelhető fel.)

Címkék: miújság sequel mirrors 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391438227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.10.09. 11:34:02

Hát ez akkor gyakorlatilag szinte ugyanaz lesz, mint az első rész, csak más szereplőkkel.

Az első résznél én azon kevesek közé tartoztam, akiknek tetszett, és a vége is olyan lett, hogy lehetne folytatni. De így én is úgy érzem, hogy ez egyből DVD-re készül.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.10.09. 12:06:32

Nekem is tetszett! Akkor már 2n vagyunk!

curby (törölt) 2009.10.09. 13:26:02

az első nekem is tetszett de ez a második így biztosan szar lesz.kár hogy elrontják

Dejdő 2009.10.09. 15:31:18

Pff! tipikus 2.rész amit egbyől dvd-re pakolnak és még várhatunk (lehet) egy 3.részt is teljesen feleslegesen! Csak nem értem miért kell erőltetni ezeket a folytatásokat amik eltérnek az eredetitől vagy ugyanoylan akar lenni más (gáz) szereplőkkel! lásd: Fehér zaj 2, Halálos kitérő 2, Kéjutazás 2, Vad vágyak 2-3, ezek a felejthető alkotások ahogy a Tükrök 2 is az lesz!!!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.09. 17:34:54

@Dejdő: Szerintem a Fehér zaj 2 speciel sokkal jobb volt, mint az első.
süti beállítások módosítása