Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tatum és Seyfried romantikázik

2009.10.15. 15:03 koimbra 2 komment

Nicholas Sparks 1965-ben született, az első regénye 1996-ban jelent meg, 31 év telt el tehát születése és az első könyve kiadása között. Azóta összesen 15 regénye jelent meg, a másodikból (Üzenet a palackban) 1999-ben forgattak filmet. A harmadik művét 99-ben adták ki (Séta a múltba), amit szintén vászonra adaptáltak. Ezen kívül a Szerelmünk lapjai és a Séta a parton filmek is a könyvei alapján készült. Két produkció szintén Sparks regénye alapján fog majd elkészülni valamikor, jövőre két olyan alkotást is láthatunk, amihez a szerzőnek is köze van. A Dear John-hoz érkezett most egy előzetes.

John Tyree (Channing Tatum) megismerketik Savannah Curtis-szel (Amanda Seyfried), egymásba szeretnek. A férfia katona és hosszabb időre el kell hagynia az Államokat, így a pár jó ideig nem találkozik egymással. Romantika felsőfokon, izmos férfitest, szép csaj, könnyen búcsú, smaci az esőben. Sokan fogják telesírni a zsebijüket. A rendező Lasse Hallström.

Címkék: trailer dear john

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721452007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.10.15. 15:52:18

Valamiért úgy gondolom Nicolas Sparks napjaink egyik legjobb romantikus dráma írója! Nekem az össze film tetszett amit a könyveiből csináltak, kétségtelenül a Szerelmünk lapjai visz mindent! Az összes csaj a kedvenc filmje-ként emlegeti (legalábbis sokan) És engem is egyikük "Nootebookozott meg":D Ez is a film is biztosan tetszeni fog Chaning Tatumot kedvelem lássuk tud e igazán drámain játszani:)

sjbee 2009.10.16. 16:40:22

Dejdő, úgy látom nagyjából le is írtad amit szerettem volna :)
süti beállítások módosítása